Websites op famversteeg.nl

Welkom op het famversteeg.nl domein. Dit is het domein van de familie Versteeg. We gebruiken dit voor het hosten van onze websites, zowel publieke als privé.

Alle websites op dit domein worden gehost op afzonderlijke subdomeinen. Dit maakt het makkelijker om alles netjes bij elkaar gegroepeerd te houden. Hieronder staat een overzicht van de publieke websites die worden gehost op dit domein.

Bambi's Homepage

Laatste update op

De persoonlijke website van het familielid dat zichzelf 'Bambi' noemt op het internet. Hij gebruikt deze bijnaam sinds het begin van zijn online aanwezigheid, dat teruggaat tot 1995.

bambi.famversteeg.nl

Disney Crossy Road Figurine Tracker

Laatste update op

Ooit afgevraagd hoe alle figuurtjes in het spel Disney Crossy Road kunnen worden ontgrendeld? Raak je het overzicht kwijt over alle figuurtjes die je hebt ontgrendeld in het spel? Dan is de Disney Crossy Road Figurine Tracker iets voor jou. Het biedt je de mogelijkheid een persoonlijk profiel te maken en bij te houden welke figuurtjes je hebt ontgrendeld.

Houd er rekening mee dat deze site alleen beschikbaar is in het Engels.

dcr.famversteeg.nl

Royalty Calculator

Laatste update op

Ontvangt u royalties van een platenmaatschappij? Is het iedere keer een strijd om deze royalties te verdelen over de rechthebbenden? Zoek niet verder, omdat de oplossing hier is! De Royalty Calculator is de software applicatie die u helpt om de royalties te verdelen over de rechthebbenden. Het importeert ook automatisch de statements van uw platenmaatschappij en geeft inzichtelijke statistieken.

rc.famversteeg.nl